TONY IRVING & SWEDEN ECO

”Äntligen finns naturlig hudvård för män som har känslan, doften, miljötänket och den kvalitet som jag efterfrågar.”

Tony Irving har arbetat mer än 40 år i dans- och underhållningsbranschen. Idag är han en av Sveriges ledande profiler inom tv och media.

Under 2011 började Tony använda ekologiska hudvårdsprodukter från Rosenserien. Han blev så imponerad av deras kvalitet och effektivitet att han kontaktade Carina Swartz, VD för RS Biokosmetik och föreslog att de skulle starta ett samarbete för att skapa en ekologisk hudvårdsserie för män. Det resulterade i Sweden Eco, en unik ekologisk och naturlig hudvårdsserie.

Tony arbetade tillsammans med RS Biokosmetik med utvecklingen av alla produkter i serien och har sedan deltagit i att lyfta fram filosofin som både Tony och RS Biokosmetik står för; Att arbeta med Naturen för en hållbar miljö och främja en hälsosam livsstil. För att uppnå detta mål är alla ingredienser 100 % naturliga och till största del ekologiskt certifierade och alla produkter är vegancertifierade. Förpackningarna är dessutom tillverkade av återvunnen plast.

Tidigt i Tonys karriär förklarade en av hans danslärare: ”There is no such thing as an ugly champion”. Då växte en medvetenhet fram om att vikt, utseende och att hålla huden ung och fräsch skulle vara viktigt för att ha en framtid inom dans- och underhållningsbranschen. Detta resulterade ofta i extrema dieter, botoxbehandlingar och plastikkirurgi. Inget av dessa ledde till positiva förändringar eller gav en långvarig effekt. Vid 45 års ålder arbetade Tony i ett TV-program med människor som förespråkade en hälsosam livsstil och arbetade för miljön. Detta blev en vändpunkt i Tonys liv. Genom denna kontakt förändrade Tony både sitt mentala och fysiska förhållningssätt till sin kropp och träning. Kvaliteten på det han stoppar i sig eller använder på sin kropp blev ett centralt fokus i hans livsstil. För Tony är det oerhört viktigt att Sweden Ecos hudvårdsprodukter ger bra resultat, håller hög kvalitet och är bra för miljön.

Idag är Tonys arbete med att förespråka Sweden Eco en integrerad del av en hälsosam livsstil.

© 2024 R.S Biokosmetik AB.
All rights reserved.
crafted with pride by Aivaton